Choď na obsah Choď na menu

25. 4. 2016

Cavaliers slo Pistons kuttes Eastern Conference finalen

Cleveland Cavaliers slo Detroit Pistons 100-98 borte, 4-0 seier over rivalen opprykk. Iført No. 23 Cleveland Cavaliers Basketball Drakt LeBron James spilte 41 minutter og 27 sekunder, 9 av 19 skudd for å få 22 poeng, 11 returer seks assists og to stjeler.

Før tre kamper, LeBron James i gjennomsnitt 41,3 minutter spilletid, det høyeste av teamet. Men han i gjennomsnitt 19,7 skudd og 23 poeng; begge er mindre enn Kyrie Irving (han gjennomsnitt 20,7 skudd og 26,3 poeng). Grunnen, selvfølgelig, det er ikke fordi motstanderens forsvar begrenset til ham, men fordi han har noen reservasjoner. I disse tre kamper, slo LeBron rate nådd 49,2%, som er den høyeste av alle.

I tillegg før kampen, han bundet med Kobe Bryant (310 stjeler) rangert som femte posisjon i playoff spillet. Men etter i dag, har han overgått Kobe Bryant, og hans neste mål er John Stockton (338 stjeler).

Hvis du er fans av LeBron James, kjøpe Billige LeBron James NBA Basketball Drakter for å uttrykke din støtte.